Karabük Kamp Alanları

Karabük Kamp Alanları. Karabük ilinde kamp yapabileceğiniz ücretli ve ücretsiz olarak toplam 19 alan bulunmaktadır.

Karabük Batı Karadeniz’de bulunan eskiden Safranbolu’ya bağlı olup 1995 yılında il olarak statü kazanmıştır. Karabük ülkemizde kamp yapılabilecek, gezilip görülebilecek yeşilin ve Karadeniz’in tertemiz havasının bir arada olduğu doğa harikası birçok alana sahiptir. Hem sahip olduğu iklim özellikleri hem de coğrafi özellikleri ve doğası ile eşsiz zamanlar geçirebileceğiniz kamp alanları bulundurmaktadır. Safranbolu’da tarihi ve gezilecek birçok alan bulunmaktadır. Bunlardan bazıları;  Safranbolu Evleri, Kristal Cam Teras, Hıdırlık Tepesi, Çikolata Müzesi, Bulak Mencilis Mağarası, Yenice Kent Ormanı, Eğriova Göleti, Baklabostan Şelalesi, Şeker Kanyonu, Tokatlı Kanyonu ve Yörük köyü görülmesi gereken alanlardandır. Bu kamp yerlerinin de sahip olduğu birçok avantaj ve dezavantajları vardır. Ücretli ya da ücretsiz kamp alanları, çadır, karavan gibi farklı şekillerde konaklayabileceğiniz alanlar ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Karabük Ücretsiz Kamp Alanları

1. Sarıçiçek Yaylası Kamp Alanı

1. Sarıçiçek Yaylası Kamp Alanı

Karabük şehir merkezine 23 km uzaklıkta bulunan 1750 metre rakımdaki Sarıçiçek Yaylası Kamp Alanı, yeşil bitki örtüsü alanda bulunan göleti ile doğa harikası alanlardan biridir. Sarıçiçek Yaylası Kamp Alanına özel araçlarınızla ulaşım sağlayabilirsiniz. Çadır ve karavan kampçılığının yanı sıra doğa aktiviteleri, piknik, yürüyüşlerde gerçekleştirebileceğiniz kamp alanı bahar ayları ile birlikte açan çiçeklerle rengarenk bir görüntüye kavuşuyor ve oldukça ilgi görmektedir. Ayrıca yaylanın ortasında bulunan küçük gölet çevresinde kamp kurup kampçılığın keyfini arttırabilirsiniz. Sarıçiçek Yaylası Kamp Alanında kampçıların ihtiyaçlarını karşılayabileceği herhangi bir tesis, tuvalet, çeşme, banyo, elektrik gibi olanaklar bulunmamaktadır. Bu nedenle kamp alanına hazırlıklı gelmelisiniz.

Kamp olanakları: Sarıçiçek Yaylası Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Esentepe, Unnamed Road, 78600 Yukarıdana/Safranbolu/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Sarıçiçek Yaylası Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2. Sorkun Yaylası Kamp Alanı, Karabük Kamp Alanları

2. Sorkun Yaylası Kamp Alanı

Karabük-Yenice-Eskipazar arasında kalan Sorkun Yaylası yaklaşık olarak 1650 m. Yüksekliğinde geniş düzlük çayırlara sahip olan çadır ve karavan kampçılığı için uygun olan kamp alanlarından biridir. Karadeniz Bölgesi sınırsız yaylanın bulunduğu, yaylacılık faaliyetlerinin gelişmiş olduğu bir bölgedir. Karabük de geniş yaylalara sahiptir. Bu da bu bölgelerde kampçılık faaliyetlerini geliştirmiştir.  Sorkun Yaylası Kamp Alanına özel araçlarınızla ulaşım sağlayabilirsiniz. Yemyeşil doğa harikası alanda bol oksijen ile doğanın ve kampçılığın keyfini çıkarabilirsiniz. Her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olan yayla yöre halkı tarafından da günübirlik geziler piknikler için tercih edilmektedir. Şehrin yoruculuğundan sıkılıp Karadeniz’in yaylalarında serin temiz bir doğa havası almak isteyenler için uygun bir kamp alanıdır. Sorkun Yaylası Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Bu nedenle kamp alanına gelmeden önce hazırlıklı olmalısınız.

Kamp olanakları: Sorkun Yaylası Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Karabük / Karabük Yenice

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Sorkun Yaylası Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

3. Şeker Kanyonu Kamp Alanı

3. Şeker Kanyonu Kamp Alanı

Karabük kamp alanlarından biri olan Şeker Kanyonu Kamp Alanı, Karabük şehir merkezine 30 km uzaklıkta bulunan özel araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz bölgenin önemli doğal güzelliklerinden biridir. Şeker Kanyonu Kamp Alanında zorlu bazı yürüyüş alanları da bulunmaktadır. Tırmanış, doğa sporları sevenler için tercih edilebilecek alanlardan biridir. Yerli yabancı birçok turistin etkisini çeken kanyonda kampçılığın yanı sıra yürüyüşler, piknik, günübirlik geziler gibi aktiviteler de gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca kanyon içerisinde bahar aylarında gür bir şekilde akan suda rafting, kano sporları yapabilirsiniz. Şeker Kanyonu Kamp Alanında küçük bazı büfe, kafe tarzı yerler bulunmaktadır. Ancak uzun süre kamp yapacaklar için yeterli olamayabilir. Bu nedenle kamp alanına hazırlıklı gelmelisiniz.

Kamp olanakları: Şeker Kanyonu Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kanyonda büfe, kafe gibi bazı olanaklar bulunmaktadır. Buralardan elektrik, tuvalet, çeşme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Şeker mahallesi, Şeker Kanyonu Mesire alanı, mesire alanı No: 11, 78700 Saray/Yenice/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Şeker Kanyonu Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

4. Ulu Yayla Kamp Alanı, Karabük Kamp Alanları

4. Ulu Yayla Kamp Alanı

Bartın-Safranbolu arasında bulunan Ulu Yayla Kamp Alanı, şehir merkezine 62 km uzaklıkta bulunan 1200 metre rakıma sahip olan kamp alanıdır. Yayla bölgenin bilinen ve sevilen kamp alanlarından biridir. Çadır ve karavan kampçılığı yapabileceğiniz kamp alanında geniş düzlük alanlar bulunmaktadır ve bu kamp alanına özel araçlarınızla ulaşım sağlayabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında ayrı bir güzelliğe sahip olan kamp alanında festivaller ve eğlenceler düzenlenmektedir. Yöre halkı tarafından da günübirlik geziler ve piknik gibi aktiviteler içinde yoğun olarak tercih edilen kamp alanına gelmeden önce hazırlıklı olmalısınız. Çünkü kamp alanında herhangi bir tesis bulunmamaktadır.

Kamp olanakları: Ulu Yayla Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Unnamed Road, Güneyören/, 74600 Ulus/Bartın-Safranbolu arasında yer alıyor.

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Ulu Yayla Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

5. Boduroğlu Yaylası Kamp Alanı

5. Boduroğlu Yaylası Kamp Alanı

Karabük-Ovacık bölgesinde bulunan kamp alanlarından Boduroğlu Yaylası Kamp Alanı, şehir merkezine 60 km uzaklıkta bulunan özel araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz kamp alanlarından biridir. Her sene yaz aylarında festival ve şenlikler düzenlenen yayla yerli yabancı birçok turisti ağırlamaktadır. Boduroğlu Yaylası Kamp Alanı çevresi ormanlık alanlar ile kamplı olan bol oksijenli yeşilin hakım olduğu yürüyüşler, günübirlik geziler ve piknikler düzenleyebileceğiniz kamp alanlarından biridir. Boduroğlu Yaylası Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelirken hazırlıklı olmalısınız.

Kamp olanakları: Boduroğlu Yaylası Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Boduroğlu, Köçekler, 78500 Boduroğlu/Ovacık/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Boduroğlu Yaylası Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

6. Yenice Kent Ormanı Kamp Alanı

6. Yenice Kent Ormanı Kamp Alanı

Karabük-Yenice kamp alanlarından biri olan Yenice Kent Ormanı Kamp Alanı, şehir merkezine 30 km uzaklıkta bulunan ülkemizin en büyük blok ormanlarından biri olan kamp alanlarından biridir. Yenice Kent Ormanı Kamp Alanı koruma alanı olarak ilan edilmiştir ve kampçılık yapacağınız alana özel araçlarınızla ulaşım sağlayabilirsiniz. Kamp alanında şelaleler, piknik alanları, yürüyüş alanları, çadır ve karavan kampçılığı için geniş düzlük alanlar, rengarenk bitki örtüsünün hakim olduğu ormanlık bir alan bulunmaktadır. Yenice Kent Ormanı Kamp Alanı içinde kanyonlar ve akarsularda bulunmaktadır. Buralarda doğa sporları yapabilirsiniz.

Yenice Kent Ormanı Kamp Alanında kampçıların ihtiyaçlarını karşılayabileceği herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Bu nedenle kamp alanına gelmeden önce hazırlıklı olmalısınız.

Kamp olanakları: Yenice Kent Ormanı Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: 78700 Saray/Yenice/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Yenice Kent Ormanı Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

7. Eğriova Gölü Kamp Alanı, Karabük Kamp Alanları

7. Eğriova Gölü Kamp Alanı

Karabük-Yenice’de bulunan Eğriova Gölü Kamp Alanı şehir merkezine 24 km uzaklıkta özel araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz doğa ile iç içe sakin, huzurlu kamp alanlarından biridir. Çadır ve karavan kampçılığı için uygun olan Eğriova Gölü Kamp Alanı mesire alanı olarak da kullanılmaktadır. Gölde olta balıkçılığı da yapabilirsiniz. Her mevsim serin, bol oksijenli havası ile dikkat çeken kamp alanı göleti çevresinde yapılan kampçılık ile oldukça sevilen alanlardandır. Eğriova Gölü Kamp Alanında kampçıların ihtiyaçlarını karşılayabileceği herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Bu nedenle kamp alanına gelmeden önce hazırlıklı olmalısınız.

Kamp olanakları: Eğriova Gölü Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: 78700 Kuzdağ/Yenice/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Eğriova Gölü Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

8. Tokatlı Kanyonu Kamp Alanı, Karabük Kamp Alanları

8. Tokatlı Kanyonu Kamp Alanı

Karabük-Safranbolu kamp alanlarında biri olan Tokatlı Kanyonu Kamp Alanı, şehir merkezine 15 km uzaklıkta bulunan özel araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz kamp ve piknik alanıdır.  Tokatlı Kanyonu bölgenin en büyük kanyonlarından biridir. Doğa alanları, yürüyüş rotaları, tırmanışlar, günübirlik geziler ve piknik için tercih edilebilecek alanlardan biri olan Tokatlı Kanyonu Kamp Alanı çadır ve karavan kampçılığı için uygundur. Ayrıca kanyonun üst tarafında cam bir teras bulunmaktadır. Buradan kanyonun muhteşem manzarasını seyredebilirsiniz. Tokatlı Kanyonu Kamp Alanında terasın olduğu alanda ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği tesisler, büfe ve kafeler, tuvalet, çeşme gibi olanaklarda bulunmaktadır. Kampçılık alanları bu imkanlar bulunmamaktadır. Bu nedenle hazırlıklı olmalısınız.

Kamp olanakları: Tokatlı Kanyonu Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır. Kanyonda bulunan cam terasta büfe, kafe, tuvalet, çeşme olanakları bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: 78600 İncekaya/Safranbolu/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Tokatlı Kanyonu Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

9. Göktepe Mesire Ve Kamp Alanı

9. Göktepe Mesire Ve Kamp Alanı

Karabük-Yenice kamp alanlarından Göktepe Mesire Ve Kamp Alanı, şehir merkezine 45 km uzaklıkta bulunan özel araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz doğa ile iç içe olan sakin, huzurlu kamp alanlarından biridir. Çadır ve karavan kampçılığı için uygun olan mesire alanı özellikle yaz mevsimlerinde hafta sonları yoğun ilgi gördüğü için kalabalık olmaktadır. Sakinlik arayanların bölgeyi daha çok hafta içi zamanlardan tercih etmesi daha uygun olacaktır. Kampçılığın yanı sıra doğa sporları, günübirlik geziler, piknik aktiviteleri de bulunmaktadır. Göktepe Mesire Ve Kamp Alanında ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği tuvalet, çeşme, mescit, büfe gibi olanaklar bulunmaktadır. Buralarda ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp olanakları: Göktepe Mesire Ve Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, mescit, büfe, piknik alanları gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: 78700 Bağbaşı/Yenice/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Göktepe Mesire Ve Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

10. Çetiören Mesire Ve Kamp Alanı

10. Çetiören Mesire Ve Kamp Alanı

Karabük-Eskipazar mevkiinde bulunan Çetiören Mesire Ve Kamp Alanı, şehir merkezine 48 km uzaklıkta özel araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz birçok bitki örtüsünün ve ağaçların bulunduğu kamp alanıdır. Kampçılığın yanı sıra piknik, günübirlik geziler ve yürüyüş gibi aktiviteler içinde tercih edilebilmektedir. Mesire alanında çeşitli göller bulunmaktadır. Bu göllerin çevresinde çadır ve karavan kampçılığı yapıp doğanın içerisinde keyifli, sakin bir tatil geçirebilirsiniz. Mesire alanında banklar, piknik alanları, kamelyalar bulunmaktadır. Amfi tiyatro yerleri de bulunan mesire alanında düzenlenen yağlı güreşleri de izleyebilirsiniz. Çetiören Mesire Ve Kamp Alanında tuvalet, çeşme imkanları bulunmaktadır. Ancak gıda ihtiyaçları ve diğer tüm ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce hazırlıklı gelmelisiniz.

Kamp olanakları: Çetiören Mesire Ve Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, göletler, piknik alanları gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Yaplan, 78400 Haslı/Eskipazar/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Çetiören Mesire Ve Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

11. Sırçalı Kanyonu Kamp Alanı

11. Sırçalı Kanyonu Kamp Alanı

Karabük bölgesi birçok kanyonun bulunduğu doğanın en güzel alanlarına sahip yerlerinden biridir. Burada bulunan diğer bir kanyon kamp alanı da Sırçalı Kanyonu Kamp Alanı’dır. Kanyon şehir merkezine 23 km uzaklıkta özel araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz taş bir terastan manzarayı izleyebileceğiniz kamp alanıdır. Çadır ve karavan kampçılığı yapabileceğiniz alanda yürüyüşler, tırmanış, doğa sporları, piknik gibi aktivitelerde gerçekleştirebilirsiniz. Doğanın muhteşem fotoğraflarını çekebilirsiniz. Tokatlı kanyonuna göre daha sakin, sessiz bir ortama sahiptir. Sırçalı Kanyonu Kamp Alanında ziyaretçilerin yararlanabileceği tuvalet, piknik masaları alanları bulunmaktadır. Ancak gıda ihtiyaçlarınızı ve genel tüm ihtiyaçlarınızı kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp olanakları: Sırçalı Kanyonu Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, piknik masaları, çadır kurmak için alanlar gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: 78600 Düzce/Safranbolu/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Sırçalı Kanyonu Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

12. Avdanaltı Mesire Ve Kamp Alanı

12. Avdanaltı Mesire Ve Kamp Alanı

Karabük mesire ve kamp alanı olan Avdanatltı, şehir merkezine 23 km uzaklıkta bulunan çadır ve karavan kampçılığı için uygun olan ormanlık bir alan içerisinde sessiz, sakin bir ortama sahip olan kamp alanlarından biridir. Kamp alanı içinde bulunan gölet etrafında yürüyüşler, piknik, kampçılık, doğa severlerin tercih edebileceği bir güzellik sunar. Yöre halkı tarafından yoğun olarak tercih edilen mesire alanında doğa fotoğrafçılığı yapabilir, bol oksijenli havayı hissedebilirsiniz. Avdanaltı Mesire Ve Kamp Alanında ziyaretçilerin yararlanabileceği herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Bu nedenle kamp alanına hazırlıklı gelmelisiniz.

Kamp olanakları: Avdanaltı Mesire Ve Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmamaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Merkez, Üçbaş Köyü Yolu, 78000 Üçbaş/Karabük Merkez/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Avdanaltı Mesire Ve Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

13. İncekaya Köyü Kamp Alanı, Karabük Kamp Alanları

13. İncekaya Köyü Kamp Alanı

İncekaya Köyü Kamp Alanı şehir merkezine 16 km uzaklıkta Tokatlı Kanyonu ile neredeyse aynı noktada bulunan Karabük kamp alanlarından biridir. Özel araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz kamp alanında tamamen doğanın içerisinde köy hayatı yaşamak isteyenlerin vazgeçemeyeceği bir alanladır. Çadır ve karavan kampçılığı için uygun alanlara sahip olan alanda ziyaretçiler ihtiyaçlarını köyden karşılayabilirler. Elektrik, su, tuvalet, gibi ihtiyaçlarınızı camiden köy alanında karşılayabilirsiniz.

Kamp olanakları: İncekaya Köyü Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, elektrik, bakkal, fırın gibi ihtiyaçlarınızı köyden karşılayabilirsiniz. 

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: İncekaya, Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan İncekaya Köyü Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

14. Dipsiz Göl Kamp Alanı, Karabük Kamp Alanları

14. Dipsiz Göl Kamp Alanı

Karabük ücretsiz kamp alanlarından bir diğeri de Dipsiz Göl Kamp Alanı’dır. Karabük şehir merkezine 15 km uzaklıkta bulunan Dipsiz Göl Kamp Alanı, toplu taşıma özel araçlarınızla ulaşım sağlayacağınız, kamp alanlarındandır. Dipsiz göl doğal güzelliğinin yanı sıra sıcak ve soğuk olmak üzere iki kaynaktan besleniyor ve bu özelliğiyle bazı hastalıklara iyi geldiği, şifalı sayıldığı için tercih edilmektedir. Dipsiz Göl Kamp Alanının etrafında bazı işletmeler bulunmaktadır. Tuvalet, büfe, restoran, çeşme gibi olanaklar bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Dipsiz Göl Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, gıda ihtiyaçlarınızı restorandan karşılayabilirsiniz.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Konar Köyü, Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Dipsiz Göl Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Karabük Ücretli Kamp Alanları

15. Doğa Cafe Ve Rüzgâr Konaklama

15. Doğa Cafe Ve Rüzgâr Konaklama

Karabük ücretli kamp alanlarından Doğa Cafe Ve Rüzgâr Konaklama alanı, şehir merkezine 16 km uzaklıkta bulunan özel araçlarınızla ve toplu taşıma araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz kamp alanıdır. Çadır ve karavan kampçılığının yanı sıra bungalov evlerde konaklama yapabilirsiniz. Ormanlık alan içerisinde sakin ve tertemiz havada kamp yapabileceğiniz alanda ziyaretçiler için sunulan olanaklar ile rahat bir tatil geçirebilirsiniz.

Doğa Cafe Ve Rüzgâr Konaklama alanında tuvalet, banyo, elektrik, sıcak su, internet, restoran, otopark gibi birçok olanak sunulmaktadır. Yaz mevsiminde çadır ve karavan konaklaması daha yaygın ve uygun ancak kış aylarında soğuk olduğu için sıcak şömineli bungalov evler daha sıcak bir konaklama sağlamaktadır.

Kamp olanakları: Doğa Cafe Ve Rüzgâr Konaklama Alanında bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı temin edebilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, internet, restoran, bungalov evler, çadır ve karavan konaklama, otopark, tv gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretler sezonluk olarak değişiklik gösterdiği için işletmeyi arayarak güncek fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: 78000 Başköy Köyü/Karabük Merkez, 78000 Safranbolu/Karabük

Telefon: 0543 462 00 11

Sosyal Medya Sayfası: https://www.facebook.com/dogacafeveruzgar/

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Doğa Cafe Ve Rüzgâr Konaklama Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

16. Çamtarla Mesire Ve Kamp Alanı, Karabük Kamp Alanları

16. Çamtarla Mesire Ve Kamp Alanı

Karabük-Safranbolu kamp alanlarından Çamtarla Mesire Ve Kamp Alanı, Karabük şehir merkezine 14 km uzaklıkta, özel araçlarınızla ve toplu taşıma araçlarınızla ulaşım sağlayabileceğiniz kamp alanıdır. Tokatlı Kanyonu ile aynı noktada bulunan Çamtarla Mesire Ve Kamp Alanı, çadır ve karavan kampçılığı için uygun olan günübirlik geziler ve piknik aktiviteleri için hafta sonları yoğun olarak tercih edilmektedir. Bölge seyrek aralıklarla ağaçlık alanlardan oluşmaktadır. Çamtarla Mesire Ve Kamp Alanında ziyaretçilerin ihtiyaçları için tuvalet, çeşme, mescit, büfe gibi olanaklar bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Çamtarla Mesire Ve Kamp Alanında bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı temin edebilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, mescit, büfe, çadır ve karavan konaklama, kamelyalar, çocuk oyun alanları, otopark gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Kişi başı 25 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: Esentepe, Hazar Cd., 78600 Safranbolu/Karabük

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Çamtarla Mesire Ve Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

17. Beştepeler Mesire Ve Kamp Alanı

17. Beştepeler Mesire Ve Kamp Alanı

Beştepeler Mesire Ve Kamp Alanı, Karabük şehir merkezine 20 k uzaklıkta kampçılık, piknik, günübirlik geziler gibi aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Kamp alanın özel araçlarınızla ve toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Karabük bölge olarak demir fabrikasının yanında yer aldığı için şehrin bunaltıcı havası ve yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenler mesire alanını yoğun olarak tercih etmektedir. Çadır ve karavan kampçılığı için uygun olan kamp alanı aileler içinde gayet uygun bir alandır. Kamp alanı ayrıca yöre halkı tarafından düğün, kına alanı, fotoğraf çekimi, balo gibi faaliyetlerde de kullanılmaktadır. Beştepeler Mesire Ve Kamp Alanında tuvalet, çeşme gibi olanaklar bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Beştepeler Mesire Ve Kamp Alanında bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı temin edebilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, , çadır ve karavan konaklama, piknik alanları, piknik masaları, çocuk oyun alanları, otopark gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Giriş 30 TL. Fiyatlar sezonluk olarak değişmektedir.

İletişim Bilgileri

Adres: 78600 Aşağıdana/Safranbolu/Karabük

Telefon: 0505 107 30 05

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Beştepeler Mesire Ve Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

18. Safranbolu Kent Ormanı Kamp Alanı

18. Safranbolu Kent Ormanı Kamp Alanı

Karabük kamp alanlarından Safranbolu Kent Ormanı Kamp Alanı, şehir merkezine 14 km uzaklıkta, gür ormanlık alanlarla kaplı kamp alanlarından biridir. Safranbolu Kent Ormanı Kamp Alanına özel araçlarınızla ve toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Yöre halkı tarafından mesire alanı olarak kullanılan kamp alanında piknik masaları, kamelyalar, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ormanın daha iç kesimlerinde de çadır ve karavan kampçılığına uygun olan geniş düzlükler daha çok yer almaktadır. Safranbolu Kent Ormanı Kamp Alanında ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği tuvalet, çeşme, büfe, otopark alanı gibi olanaklar bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Safranbolu Kent Ormanı Kamp Alanında bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı temin edebilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, , çadır ve karavan konaklama, piknik alanları, piknik masaları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, otopark gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Giriş ücreti 25 TL, çadır konaklama 100 TL

İletişim Bilgileri

Adres: 78700 Saray/Yenice/Karabük

Telefon: 0552 485 75 16

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Safranbolu Kent Ormanı Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

19. Çamlık Tabiat Parkı Kamp Alanı

19. Çamlık Tabiat Parkı Kamp Alanı

Karabük şehir merkezinde bulunan Çamlık Tabiat Parkı Kamp Alanı şehrin bunaltıcı havasından uzaklaşmak isteyenlerin tercih ettiği, doğaseverlerin refah temiz hava alması için uygun kamp alanlarından biridir. Tabiat parkı içerisinde birçok çeşit bitki örtüsü ve yaban hayatı hakimdir.

Çamlık Tabiat Parkı Kamp Alanında ziyaretçiler için tesisler bulunmaktadır. Bölgede tuvalet, çeşme, büfe, kamelyalar, kır lokantası, çocuk oyun alanları gibi olanaklar bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Çamlık Tabiat Parkı Kamp Alanında bulunan işletmelerden ihtiyaçlarınızı temin edebilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, büfe, kır lokantası, çadır ve karavan konaklama, piknik alanları, piknik masaları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, otopark gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Şahıs 5 TL, öğrenci 2,5 TL, bisiklet 5 TL, motosiklet 10 TL, otomobil ve kamyonet 15 TL, minibüs 45 TL, midibüs 75 TL ve otobüs 150 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: Yenişehir, Çamlık Cd. 25 A, 78200 Karabük Merkez/Karabük

Telefon: 0544 357 52 96

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Çamlık Tabiat Parkı Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Kahramanmaraş Kamp Alanları hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*