Kaş Kahvaltı Mekânları-Kaş’ta Bulunan En İyi 6 Kahvaltı Mekânı

Kaş Kahvaltı Mekânları, Kaş Kahvaltı, Kaş, Akdeniz bölgesinde yer alan Antalya ilinin bir ilçesidir. Kaş’a kentin her farklı bölgesinden erişim sağlamak mümkündür. Yılın yaz aylarında birçok yerli yabancı turisti ağırlayan bölgede kahvaltı için tercih edebileceğiniz, en iyi puanlamalara sahip mekânlar bulunmaktadır. Antalya’nın ilçesi olan Kaş’ta farklı birçok kahvaltı mekânı bulunmaktadır. Bu yazımızda sizin için en iyi kahvaltı mekânlarını derledik. Farklı kahvaltı mekânları aşağıda listelenmiştir.

Antalya Kahvaltı Mekânları yazımızı okumak için tıklayınız.

1. Dudu Mutfak, Kaş Kahvaltı Mekânları

Dudu Mutfak

Antalya-Kaş bölgesinde hizmet veren Dudu Mutfak, küçük, otantik, dekoru ve ambiyansı ferah ve güzel bir işletmedir. Mekânın manzarası da oldukça güzeldir. Kahvaltı çeşidi fazla ve yeterli derecede, lezzetli, taze, doğal ürünlerle zengindir. Mekân biraz küçük olduğu için ve ilgi görmesinden dolayı yer bulmak için beklemeniz gerekebiliyor.

İletişim Bilgileri

Adres: Andifli, Süleyman Sandıkçı Sk. No:1/3, 07580 Kaş/Antalya

Telefon: 0537 431 00 09

Bulunduğunuz Konumdan Dudu Mutfak’a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2. Bi Lokma Bahçe

Bi Lokma Bahçe

Antalya-Kaş bölgesinde taştan otantik bir binası bulunan Bi Lokma Bahçe, açık alanda doğal bir ortam havasında ferah bir kahvaltı yapmak isteyenlerin tercih edebileceği mekânlardan biridir. Şık ve nezih bir ortam sunan işletmede akşam yemekleri servisi de bulunmaktadır. Günün her öğününde hizmet veren mekân, Kaş’ın ilgi gören yerlerindendir. Kahvaltıları doyurucu, lezzetli, taze ve doğal ürünlerle hazırlanan zengin bir menüye sahip mekândır.

İletişim Bilgileri

Adres: Andifli, Uğur Mumcu Cd. No:21, 07580 Kaş/Antalya

Telefon: (0242) 836 39 42

Bulunduğunuz Konumdan Bi Lokma Bahçe’ye Ulaşmak İçin Tıklayınız.

3. Mumi Beach Club & Meyhane

Mumi Beach Club & Meyhane

Antalya-Kaş bölgesinin şık yerlerinden biri olan Mumi Beach Club & Meyhane, denizin kenarında enfes bir manzara eşliğinde kahvaltı yapabileceğiniz mekânlardan biridir. Mekâna gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gereklidir. Ortamı tüm hijyen kurallarına uygun, temiz, şık dizayn edilmiş, çalışanları ilgili, servisi hızlıdır. Doyurucu, lezzetli güzel bir kahvaltı için tercih edilebilecek mekânlarda biridir.

İletişim Bilgileri

Adres: Andifli Mahallesi Liman Cad. no:26, 07580 Kaş/Antalya

Telefon: (0242) 836 16 77

Sosyal Medya Sayfası: facebook

Bulunduğunuz Konumdan Mumi Beach Club & Meyhane’ye Ulaşmak İçin Tıklayınız.

4. Ehlikeyf Meyhane Kaş

Ehlikeyf Meyhane Kaş

Antalya-Kaş bölgesinde daha çok akşam eğlenceleri ve yemekleri ile adını duyurmuş bir işletme olan Ehlikeyf Meyhane Kaş, sabah kahvaltıları içinde tercih edilen mekânlardan biridir. Mekâna gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gereklidir. Nezih, şık, otantik bir işletme olarak ziyaretçilerine temiz, hijyenik şekilde ilgili, güler yüzlü bir hizmet ile lezzetli, taze, doğal, zengin bir kahvaltı sunmaktadırlar. Yoğun olarak tercih edilen mekân ziyaretçilerin beğenisini almaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres: Andifli, Hükümet Cd. No:3, 07580 Kaş/Antalya

Telefon: 0536 729 22 18

Sosyal Medya Sayfası: facebook

Bulunduğunuz Konumdan Ehlikeyf Meyhane Kaş’a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

5. Kaş Asma6 Beach & Restaurant & Garden Cafe

Kaş Asma6 Beach & Restaurant & Garden Cafe

Antalya-Kaş mekânında hizmet veren Kaş Asma6 Beach & Restaurant & Garden Cafe, bölgenin diğer bir deniz kenarında bulunan kahvaltı yerlerinden biridir. Hem yüzme hem de enfes bir kahvaltı deneyimi yaşamak için tercih edebileceğiniz bir mekândır. Ziyaretçilerinin beğenisi alan Kaş Asma6 Beach & Restaurant & Garden Cafe, zengin, çeşit çeşit lezzetli, taze ve sıcak ürünlerin, sunulduğu ilgili personelleri ile enfes bir kahvaltı yapılabilen mekânlardandır.

İletişim Bilgileri

Adres: Andifli, İskele Sk. No:22, 07580 Kaş/Antalya

Telefon: 0534 359 35 37

Bulunduğunuz Konumdan Kaş Asma6 Beach & Restaurant & Garden Cafe’ye Ulaşmak İçin Tıklayınız.

6. Ruhibey Meyhanesi 1949

Ruhibey Meyhanesi 1949

Daha çok akşam saatlerinde eğlenceli vakit geçirmek, yemek yemek için tercih edilen mekân sabah saatlerine kahvaltı servisi de sunmaktadır. Doyurucu, lezzetli, taze ürünler ile hazırlanan kahvaltı sofrasında, mekânın otantik, ferah havasında keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz. İşletmeye gitmeden önce rezervasyon yaptırmalısınız. Tüm temizlik ve hijyen kurallarının uygulandığı, ilgili personellerin hızlı bir şekilde hizmet sağladığı keyifli bir mekandır.

İletişim Bilgileri

Adres: Andifli, Süleyman Sandıkçı Sk., 07580 Kaş/Antalya

Telefon: (0242) 836 35 55

Sosyal Medya Sayfası: instagram

Bulunduğunuz Konumdan Ruhibey Meyhanesi 1949’a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*