Burhaniye Yemek Yerleri, Burhaniye Restoranları

Burhaniye Yemek Yerleri, Burhaniye Restoranları, Burhaniye, Marmara bölgesinde yer alan bir ilçedir. Burhaniye’ye kentin her farklı bölgesinden erişim sağlamak mümkündür. Burhaniye, Ege ve Marmara’ya kıyısı olan tarihi ve kültürel birçok mirasa sahip gezilip görülmesi gereken şehirlerden Balıkesir’in bir ilçesidir. Burhaniye’de yerli yabancı birçok kişinin sevdiği ve deneyimleyebileceği meşhur yöresel yemeklerin ve dünya mutfağından birçok lezzetin sunulduğu, beğenilen yemeklerin sunulduğu mekânlar bulunmaktadır. Burhaniye’de farklı birçok yemek mekânı bulunmaktadır. Bu yazımızda sizin için Burhaniye’de bulunan en iyi yemek mekânlarını derledik. Burhaniye’de ne yenir?

Burhaniye’de Bulunan En İyi 6 Yemek Yeri

1. Burhaniye Sofrası

Burhaniye Sofrası

Balıkesir-Burhaniye bölgesinde hizmet veren Burhaniye Sofrası, açık ve kapalı oturma alanları bulunan temiz, nezih, ferah, hızlı servis ve ilgili çalışanlar ile birbirinden lezzetli yemeklerin, ürünlerin sunulduğu mekânlardan biridir. Mekân yoğun ilgi gördüğü için kalabalık saatlerde gittiğinizde biraz servisler gecikebilir. Aslında bu durum da mekânın ne kadar ilgi gördüğünü göstermektedir. Menüde birbirinden lezzetli çorbalar, kebaplar, et yemekleri, sebze ve hamur işi lahmacun gibi yemekler ziyaretçilerine enfes bir şekilde sunulmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres: Mahkeme, Hürriyet Cd. No:72, 10700 Burhaniye/Balıkesir

Telefon: (0266) 412 68 67

Sosyal Medya Sayfası: facebook

Bulunduğunuz Konumdan Burhaniye Sofrası‘na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2. Köfteci Yusuf, Burhaniye Yemek Yerleri

Köfteci Yusuf

Balıkesir bölgesinde neredeyse her ilçede şubeleri bulunan Köfteci Yusuf, bölgenin en meşhur, en bilinen ve beğenilen köftelerinin yapıldığı bir işletmedir. İşletme şık, nezih, ferah, temiz ortamı ile birbirinden lezzetli enfes etlerin, köftelerin ve birçok çeşidin usta ellerde pişirilip sunulması ile ziyaretçilerine ziyafet sunmaktadır. Burhaniye, Susurluk, Karesi, Bigadiç, Edremit şubelerinin bulunduğu yerlerden bazılarıdır. Mutlaka deneyimlemeniz gereken lezzetler sunulmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres: Hürriyet, MMM Migros, Karınca Cd. No:11, 10730 Burhaniye/Balıkesir

Telefon: 444 6 162

Bulunduğunuz Konumdan Köfteci Yusuf‘a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

3. ByDoğan Restoran

ByDoğan Restoran

Balıkesir-Burhaniye bölgesinde hizmet veren ByDoğan Restoran, ziyaretçilerine temiz, nezih şık bir ortamda iyi ve güzel hizmet sunan, birbirinden lezzetli hem yöresel hem de çeşitli yemekler sunan mekânlardan biridir. Pide, döner, kebap, çorba gibi çeşit çeşit lezzet usta ellerde enfes birer lezzete dönüşerek sunulmaktadır. Fiyat, performans ve lezzet olarak uygun bir mekândır.

İletişim Bilgileri

Adres: İskele, Fabrika Cd. No:16 10700, 10700 Burhaniye/Balıkesir

Bulunduğunuz Konumdan ByDoğan Restoran‘a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

4. Kueffette, Burhaniye Yemek Yerleri

Kueffette

Balıkesir-Burhaniye bölgesinde bulunan Kueffette, sabah kahvaltısından akşam yemeklerine kadar birçok lezzetli ürünün sunulduğu mekânlardan biridir. Açık ve kapalı alanları sahip, temiz, nezih, ferah bir ortamı bulunan, ilgili, güler yüzlü çalışanları ve hızlı servisi ile ziyaretçilerine keyifli doyurucu bir yemek imkânı sunmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres: Çoruk, 10700 Burhaniye/Balıkesir

Telefon: (0266) 422 32 32

Sosyal Medya Sayfası: facebook

Bulunduğunuz Konumdan Kueffette‘ye Ulaşmak İçin Tıklayınız.

5. İskele Güverte Restoran

İskele Güverte Restoran

Balıkesir-Burhaniye bölgesinde hizmet veren İskele Güverte Restoran, deniz kenarında muhteşem bir manzara eşliğinde yemeğinizi yiyip keyifli bir zaman geçirebileceğiniz mekânlardan biridir. Mekânın havası, ortamı, manzarası, temiz ve düzenli oluşu ziyaretçilerin beğenisini çekmektedir. Enfes balık çeşitleri, mezeler, lezzetli yemekler ilgili çalışanlar ile şık sunumlar ile sunulmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres: İskele, Kordon Boyu Cd., 10700 Burhaniye/Balıkesir

Telefon: (0266) 416 36 30

Bulunduğunuz Konumdan İskele Güverte Restoran‘a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

6. Paprika Beach

Paprika Beach

Balıkesir-Burhaniye bölgesinde hizmet veren Paprika Beach, deniz kenarında, sahil içerisinde açık alanda ve kapalı alanda oturma mekânı bulunan, nezih, ferah, şık ve gösterişli güzel bir ortam sunan mekânlardan biridir. Hem sunumları, hem çalışanları, hem ortamı ile ziyaretçilerine keyifli bir yemek sunmaktadır. Sadece akşam yemekleri için sabah kahvaltılıkları, atıştırmalıklar, içinde günün farklı saatlerinde hizmet vermektedir.

İletişim Bilgileri

Adres: Ören, 2002. Cd. No:1, 10700 Burhaniye/Balıkesir

Telefon: 0532 055 03 98

Sosyal Medya Sayfası: facebook

Bulunduğunuz Konumdan Paprika Beach‘a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Balıkesir Yemek Yerleri yazımızı okumak için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*