Assos Kamp Alanları – Balıkesir Assos Ücretli ve Ücretsiz 13 Kamp Yeri

Assos İlçe Kamp Alanları. Assos ilçesinde kamp yapabileceğiniz ücretli ve ücretsiz olarak toplam 13 kamp alanı bulunmaktadır.

Assos, ülkemizin en çok tercih edilen doğa ile iç içe, deniz ve koylarının bulunduğu Çanakkale’nin ilçesidir. Her yıl yerli yabancı birçok turist Assos’ta bulunan göletleri ve yemyeşil doğasıyla muhteşem manzaraya sahip alanları gezip görülmek için tercih ediyor. Assos ilçesinde her bütçeye uygun ücretli ya da ücretsiz olarak birçok kamp ve piknik alanı bulunmaktadır. Buralarda hem sakin, huzurlu vakit geçirebilir hem de doğa ile baş başa manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz. Bu yazımızda Assos’ta bulunan ücretsiz ve ücretli, deniz kenarı ya da yem yeşil doğa içeresinde bulunan farklı birçok kamp alanına göz atalım.

Assos Ücretsiz Kamp Alanı

1. Assos Kamp Alanı

Assos Kamp Alanı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yer alan Assos Kamp Alanı, şehir merkezine 1 saatlik mesafede yer almaktadır. Kamp alanında çadır ve karavan kampçılığı yapabilir kontrollü şekilde ateş yakabilirsiniz. Alan tarihi güzellikleri, deniz ve ormanlık alanı ile kamp ve tatil için ideal yerlerden biridir. Alan çevresinde tuvalet, çeşme, banyo gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Assos Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanı çevresinde tuvalet, çeşme, banyo gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretsiz.

İletişim Bilgileri

Adres: Ayvalık/Çanakkale

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Assos Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2. Kadırga Koyu Kamp Alanı

Kadırga Koyu Kamp Alanı

Çanakkale-Assos’ta yer alan Kadırga Koyu, Assos’un güzel koylarından birisidir. Burada ücretli ücretsiz birçok alan bulunmaktadır. Kadırga Koyu Kamp Alanına ulaşım da oldukça kolay bir şekilde sağlanmaktadır. Geniş bir alan sahip olan koyda kolaylıkla yer bulabilir, kampınızı yapabilirsiniz. Ayrıca Kadırga Koyu Kamp Alanı çevresinde ihtiyaçlarınızı karşılamak için birçok yeme içme mekanı, tuvalet, çeşme, denize girilebilir alan gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Kadırga Koyu Kamp Alanında herhangi bir tesis bulunmadığı için kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin etmelisiniz. Kamp alanına yakın olan işletmelerde tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, şezlong, şemsiye, yiyecek içecek ihtiyacı için yerler vb. imkanlar bulunmaktadır, buralardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca kamp yerinde denize girilebilir alan, konaklama yerleri, yürüyüş parkurları bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Ücretli ve ücretsiz kamp alanları bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres: Assos, Kadırga Koyu, Ayvacık/Çanakkale

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Kadırga Koyu Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Assos Ücretli Kamp Alanları

3. Assos Apollon Karavan Camping Bungalov

Assos Apollon Karavan Camping Bungalov

Assos Çanakkale’nin gözde yerlerinden biri olan ve çokça tercih edilen yerlerden biridir. Burada bulunan bungalov evlerde konaklayabilir aileler içinde uygun bir tatil yeridir. Sadece bungalov konaklaması içi uygun alan tesiste sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri haricindeki tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, internet gibi hizmetlerde sunulmaktadır.

Kamp olanakları: Assos Apollon Karavan Camping Bungalov Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, bungalov ev konaklama, internet, otopark alanı gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Kamp alanını arayarak güncel fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz. 

İletişim Bilgileri

Adres: 17860 Behram/Ayvacık/Çanakkale

Telefon: 0536 251 82 44

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Assos Apollon Karavan Camping Bungalov Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

4. Antique Beach & Bungalow

Antique Beach & Bungalow

Assos antik kentinde yer alan Antique Beach & Bungalow alanı, Çanakkale’nin eşsiz güzelliklerinin bulunduğu yerlerden biridir. Çanakkale şehir merkezine 86 km uzaklıkta bulunan kamp alanına özel araçlarınızla ya da toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Küçükkuyu sahil şeridinde yer alan tesis; doğa, tarih ve mitolojinin birleştiği yer olarak belirtilebilir. Burada bulunan bungalov evlerde konaklayabilir, tesiste bulunan tuvalet, çeşme, banyo, elektrik gibi bulunan imkanlardan da yararlanabilirsiniz.

Kamp olanakları: Antique Beach & Bungalow Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, sıcak su, kontrollü ateş yakma alanı, büfe, restoran, yeme-içme yeri, makinesi alanı, konaklayabileceğiniz bungalov evler, TV, internet, klima, otopark alanı, kahvaltı, plaj gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Bungalov ev, çadır ve karavan konaklama ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir, bu nedenle kamp alanına gelmeden önce tesisi arayarak bilgi alabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: Assos/ Çanakkale

Telefon: 0537 524 42 10 – 11

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Antique Beach & Bungalow Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

5. Gargara Doğal Tatil Kamp Alanı

Gargara Doğal Tatil Kamp Alanı

Gargara Doğal Tatil Kamp Alanı, Çanakkale’nin Assos Antik Kenti ve Küçükkuyu sahil yolu üzerinde bulunmaktadır. Kamp alanı Çanakkale şehir merkezine 1,5 saatlik mesafede yer almaktadır. Gargara Doğal Tatil Kamp Alanı, denize sıfır konumda etrafı ağaçlar ile kaplı, kendisine ait plajı ve şezlongları bulunan rahat edebileceğiniz bir yerdir. Burada ister çadırınızda, karavanınızda isterseniz de çadır evlerde konaklayabilirsiniz. Tuvalet, çeşme, banyo, internet gibi imkanlar bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Gargara Doğal Tatil Kamp Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, sıcak su, büfe, restoran, yeme-içme yeri, internet, otopark alanı, denize girilebilir alan, atölyeler, yürüyüş alanları gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: 15 Haziran – 13 Eylül dönemi asma çadır konaklama 150 TL, 14 Eylül – 15 Ekim dönemi 120 TL, 15 Haziran – 13 Eylül dönemi çadır ve karavan konaklama 120 TL, 14 Eylül – 15 Ekim dönemi 90 TL ve 15 Haziran – 13 Eylül dönemi çadır ev konaklama 160 TL, 14 Eylül – 15 Ekim dönemi 130 TL. Bayram fiyatları için aşağıdaki numaraları arayarak bilgi alabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: Arıklı Köyü Altı Mevki, Çanakkale

Telefon: 02867525857

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Gargara Doğal Tatil Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

6. Assos Club Beyaz Kamp Alanı

Assos Club Beyaz Kamp Alanı

Çanakkale’nin en güzel yerlerinden bir diğeri de Assos Club Beyaz Kamp Alanıdır. Bu kamp alanı Kadıga Koyu’nda denize sıfır konumda yer almaktadır. Ayrıca Assos merkeze de 4 km uzaklıkta bulunmaktadır.  Assos Club Beyaz Kamp Alanında özenle dekore edilmiş restoranlar, zeytin ağaçları ile süslü konaklayabileceğiniz çadır odalar, bahçe gibi alanlar bulunmaktadır. Ücretli şekilde konaklayabileceğiniz kamp alanında ortak kullanımlı banyo, tuvalet ve mutfak bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Assos Club Beyaz Kamp Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, sıcak su, büfe, restoran, bungalov konaklama yerleri, saç kurutma makinesi, klima, veranda, minibar, yeme-içme yeri, internet, denize girilebilir alan, şezlong, soyunma kabinleri, yürüyüş alanları, otopark alanı gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Fiyatlar sezonluk olarak değiştiği için kamp alanına gelmeden önce arayarak bilgi alabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: Assos Behramkale Köyü kadırga koyu no:13, 17860/ Çanakkale

Telefon: 0538 970 83 13

Sosyal Medya Sayfası: https://www.facebook.com/clubbeyaz/

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Assos Club Beyaz Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

7. Ayvacık Kozluyalı Glamping

Ayvacık Kozluyalı Glamping

Ayvacık ilçesinde yer alan Kozluyalı Glamping alanında, konaklamak için glamping çadır hizmeti verilmektedir. Kamp alanı şehir merkezine 83 km uzaklıkta yer almaktadır. Ayvacık Kozluyalı Glamping alanına özel araçlarınızla ya da toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Masmavi denizin ve yemyeşil bitki örtüsünün muhteşem manzarasında keyifle vakit geçirebilir, sabahları Edremit Körfezi’ni izleyerek kahvaltı keyfi yapabilirsiniz. Ayrıca kamp alanında banyo, tuvalet, mutfak alanları da bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Ayvacık Kozluyalı Glamping Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, sıcak su, büfe, restoran, klima, yeme-içme yeri, internet, denize girilebilir alan, şezlong, soyunma kabinleri, yürüyüş alanları, otopark alanı gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Deluxe double oda 480 TL, deniz manzaralı ve balkonlu oda 550 TL, aile odası 700 TL ve villa 1300 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: 17860 Büyükhusun/Assos/ Ayvacık/Çanakkale

Telefon: 0286 762 98 49 – 0532 211 35 82

Sosyal Medya Sayfası: https://www.instagram.com/kozluhan/

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Ayvacık Kozluyalı Glamping Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

8. Nil Camping, Assos Kamp Alanları

Nil Camping

Çanakkale’nin en güzel gözde yerlerinden biri olan Assos’ta yer alan Nil Camping (Küçükkuyu) alanı, Kaz Dağlarının eteklerinde Küçükkuyu-Assos yolunda bulunmaktadır. Burası doğa ile iç içe zeytin ağaçlarının arasında, bol oksijenin olduğu eşsiz bir tatil yeridir. Ücretli olarak konaklayabileceğiniz kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, ortak kullanım alanları bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Nil Camping (Küçükkuyu) Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, market, restoran, internet, denize girilebilir alan, şemsiye, şezlong, yürüyüş alanları, otopark alanı gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Konaklama ücretleri sezonluk olarak değiştiği için kamp alanına gitmeden önce arayarak güncel bilgileri öğrenebilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: Küçükkuyu Assos Yolu Üzeri 5. Km, 17980 Ayvacık/Çanakkale

Telefon: (0286) 752 63 82

Sosyal Medya Sayfası: https://www.facebook.com/pages/Nil%20Camping/2155361898042231/

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Nil Camping (Küçükkuyu) Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

9. Şahmat Kamp Alanı, Assos Kamp Alanları

Şahmat Kamp Alanı

Çanakkale- Assos’ta yer alan diğer bir kamp alanı da Şahmat Kamp Alanı, bölge halkı tarafından yoğun ilgi gören kamp yerlerinden biridir. Yerli yabancı birçok kişinin tercihi olan Şahmat Kamp Alanında balık restoranları, plaj, şezlong, şemsiye, tuvalet, çeşme, elektrik gibi imkanlar da bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Şahmat Kamp Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, büfe, çadır konaklama yerleri, denize girilebilir alan, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, yürüyüş alanları, plaj işletmelerinde elektrik, internet gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Konaklama ücreti sezonluk olarak değişiklik gösterdiği için kamp alanına gelmeden önce arayacak bilgi alabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: 17860 Behram/Ayvacık/Çanakkale, Assos

Telefon: (0286) 213 71 71

Sosyal Medya Sayfası: https://www.facebook.com/%C5%9Eah-Mat-Kamp-325325741246435/

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Şahmat Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

10. Gıdışım Kamping, Assos Kamp Alanları

Gıdışım Kamping

Gıdışım Kamping alanı, Assos Antik Kenti’nde, Çanakkale şehir merkezine 80 km uzaklıkta bulunan kamp alanıdır. Çadır ve karavan kampçılığı için tercih edilen kamp alanı denize sıfır konumda yer almaktadır. Kamp alanında restoran, tuvalet, elektrik, banyo gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp olanakları: Gıdışım Kamping Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, restoran, çadır konaklama yerleri, yürüyüş alanları gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Çadır konaklama 60 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: 17860 Behram/Ayvacık/Çanakkale, Assos

Telefon: (0286) 721 72 03

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Gıdışım Kamping Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

11. Hafız’ın Yeri Kamp Alanı

Hafız’ın Yeri Kamp Alanı

Çanakkale-Ayvacık’ın Behram Köyünde yer alan Hafız’ın Yeri Kamp Alanı, Çanakkale şehir merkezine 1,5 saatlik uzaklıkta yer almaktadır. Çadır ve karavan kampçılığı yapabileceğiniz alanda isterseniz günübirlik geziler yapabilirsiniz. Kamp alanında bulunan restoranlarda yemek yiyebilir, denize girebilir, kumsalda güneşlenebilirsiniz. Ayrıca kişisel ihtiyaçlar için alanda banyo, tuvalet, elektrik gibi olanaklarda bulunur.

Kamp olanakları: Hafız’ın Yeri Kamp Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, restoran, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabini, çadır ve karavan konaklama yerleri, yürüyüş alanları, otopark gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 30 TL, karavan konaklama 100 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: 17860 Behram/Ayvacık/Çanakkale, Assos

Telefon: 0537 302 72 30

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Hafız’ın Yeri Kamp Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

12. Neverland Camping, Assos Kamp Alanları

Neverland Camping

Neverland Camping alanı Assos- Balıkesir yolu üzerindeki Bademli Köyü’nü geçtikten sonra karşınıza çıkmaktadır. Aileler içinde oldukça uygun bir yer olan Neverland Camping yaz boyu hizmet vermektedir. Kamp alanında tuvalet, banyo, çeşme, elektrik, yemek yiyebileceğiniz tesisler gibi olanaklar vardır.

Kamp olanakları: Neverland Camping Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, kafe, denize girilebilir alan, şemsiye, şezlong, soyunma kabini, çadır, karavan ve baraka konaklama yerleri, yürüyüş alanları, otopark gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Konaklama ücreti sezonluk olarak değiştiği için kamp alanına gelmeden önce arayarak güncel fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: Bademli Köyü Sahil Yolu, 17862 Bademli/Ayvacık/Çanakkale, Assos

Telefon: 0545 359 96 34

Sosyal Medya Sayfası: https://www.facebook.com/neverlandcamping/

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Neverland Camping Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

13. Athena Camping, Assos Kamp Alanları

Athena Camping

Kadırga Koyu’nda yer alan Athena Camping alanı mavi bayrak ödülüne sahip, doğa içerisinde mavinin ve yeşilin bir arada olduğu yerlerden biridir. Athena Camping alanında konaklayabileceğiniz bungalov evler, çadır alanları bulunmaktadır. Ayrıca kamp alanında piknik yerleri, restoran, banyo, tuvalet, otopark alanı gibi olanaklar bulunmaktadır. Athena Camping, Türkiye’nin en iyi kumlarından birine sahip plajına sahiptir.

Kamp olanakları: Athena Camping Alanında bulunan tesislerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ya da kamp alanına gelmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, çeşme, banyo, elektrik, restoran, denize girilebilir alan, şezlong, şemsiye, soyunma kabini, çadır ve oda konaklama yerleri, yürüyüş alanları, otopark gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Kamp ücreti şu şekildedir: Çadır konaklama 70 TL.

İletişim Bilgileri

Adres: Kadirga Koyu, Kadirga Mevkii, 17860, Assos

Telefon: (0286) 721 71 10

Sosyal Medya Sayfası: https://www.instagram.com/athenacampverestaurant/

Ulaşım

Bulunduğunuz Konumdan Athena Camping Alanı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

İznik Kamp Yerleri hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*