Sultanbeyli Yemek Yerleri, Sultanbeyli Restoranları

Sultanbeyli Restoran

Sultanbeyli Yemek Yerleri, Sultanbeyli Restoranları, Sultanbeyli, İstanbul kentinin Anadolu yakasında bulunan bir ilçesidir. Sultanbeyli’ye kentin her farklı bölgesinden erişim sağlamak mümkündür. Ulaşım araçları olarak otobüs tercih edilebilir. Sultanbeyli’de farklı bir çok yemek mekanı bulunmaktadır. Bu yazımızda sizin için en iyi yemek mekânlarını derledik. Farklı restoranlar listelenmiştir. Sultanbeyli’de Ne yenir?

Sultanbeyli Kahvaltı Mekanları yazımızı okumak için tıklayınız.

Sultanbeyli gezilecek yerler yazımızı okumak için tıklayınız.

Sultanbeyli nerede yazımızı okumak için tıklayınız.

Sultanbeyli Yemek Yerleri Sultanbeyli’de Ne yenir?

1.Sultanbeyli Yemek Yerleri, Çuvalcıoğlu Restaurant

Sultanbeyli merkezde hizmet veren Çuvalcıoğlu Restaurant siz misafirlerine eşşiz lezzetler sunmaya devam ediyor. Geniş, ferah mekanı ve kolay ulaşım imkanları ile Sultanbeyli’de oldukça çok tercih edilen bir mekan haline gelmiş. Et döner ve kebap çeşitlerinin yanı sıra, etli nohut, karnıyarık, pilav ve farklı sulu yemek çeşitleriyle de ev yemekleri seçeneklerini size sunuyor. Yemeklerin ardından nefis sütlü tattılar da mutlaka denenmeli. Farklı lezzetleri bir arada sunan Çuvalcıoğullarını mutlaka denemelisiniz.

İletişim

Adres: Abdurrahmangazi, Belediye Cd. NO 1/C, 34920 Sultanbeyli/İstanbul

Telefon7: (0216) 498 61 10

sultanbeyli yemek yerleri

2. Karadeniz Tadal Pide Salonu

Karadeniz Tadal Pide Salonu birbirinden farklı ve lezzetli Karadeniz pidelerini sizler için Sultanbeyli’ye getiriyor. Taş ocağında pişirilen çıtır ve leziz pideler yanında sıcacık çay ile servis ediliyor. Kıymalı ve yumurtalı pide en çok tercih edilenler arasında yerini almış. Yol üzeri ve merkezi konumuyla rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir mekan. Dilerseniz paket servis hizmetini kullanarak sıcacık pideleri evinizde de tüketebilirsiniz. Karadeniz Tadal Pide Anadolu yakasında Karadeniz rüzgarları estirmeye devam ediyor.

İletişim

Adres: Abdurrahmangazi, Yeşil Cd. No:8, 34920 Sultanbeyli/İstanbul

Telefon: (0216) 496 03 78

3.Sultanbeyli Et ve Balık Restaurant

Sultanbeyli Yemek Yerleri, Sultanbeyli Et Balık Restaurant pişmiş, dondurulmuş ve canlı balık satışı ile İstanbul’un en beğenilen sayılı balıkçılarından biridir. En taze ve güvenilir balıklar için doğru adres Sultanbeyli Et ve Balık Restoran’ıdır. Geniş ve ferah kapalı alanların yanı sıra, ağaçlar, çiçekler ve çeşitli bitkilerle kaplı bahçesinde şehrin gürültüsünden uzak sizin için özenle tasarlanmış bir mekan sağlıyor.  Yemyeşil bahçesinde lezzetli yemekler eşliğinde keyifli vakit geçirmeniz için gayet ideal bir tercih. Farklı ızgara çeşitleri menü oldukça zengin. Güzel bir hafta sonu yada akşam yemeği için Sultanbeyli Et ve Balık Restaurant mutlaka tercih edilmeli.

İletişim

Adres: Mehmet Akif, Şanlıurfa Cd. No:108, 34925 Sultanbeyli/İstanbul

Telefon: (0216) 496 18 68

Sultanbeyli Et ve Balık Restaurant sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız.

sultanbeyli yemek yerleri

4. Duman Kebap

Sultanbeyli en iyi restoranlar, Birbirinden farklı et ürünleri ile hizmet veren Duman Kebap Sultanbeyli Akşemsettin mevkiinde bulunan restoranında siz misafirlerini ağırlıyor. Duman Kebap’ta menü oldukça zengin. Adana kebap ve urfa kebabı, tavuk ızgara ve tavuk şiş, yoğurtlu kebap ve beyti, kıymalı ve sucuklu pide gibi çeşitleri bulmak mümkün. Farklı menü seçenekleriyle farklı damak zevklerine hitap ediyor. Ailenizle ve arkadaşlarınızla rahatça gidebileceğiniz ve keyifli bir akşam yemeği yemek için mutlaka tercih edilmeli.

İletişim

Adres: Akşemsettin, Eşref Bitlis Blv. No:6, 34925 Sultanbeyli/İstanbul

Telefon: (0216) 487 04 11

sultanbeyli yemek yerleri

5.Şölen Çorba

Sultanbeyli Restoranları, Sultanbeyli’de sıradaki durağımız Şölen Çorba. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak sımsıcak çorbalar Şölen Çorba ’da. Şölen Çorba birbirinden lezzetli ve farklı çorba çeşitleri ile Sultanbeyli Fatih Bulvarında siz misafirlerine hizmet ediyor. En çok sevilen ve sıklıkla tüketilen çorbaları bulmak mümkün. Her yöreye ait çeşit çeşit çorba ve mezelerde menüde yerlerini almış. Her ne kadar mekan çorbacı olarak bilinse de farklı ızgara ve köfte çeşitleri de menüde bulunuyor. Yanında taptaze yeşilliklerle sunulan pilav üstü köfte denemeye değer. İçinizi ısıtacak bir kase çorba için Şölen Çorbaya mutlaka uğrayın.

İletişim

Adres: Hasanpaşa, Fatih Blv. No:22, 34920 Sultanbeyli/İstanbul

Telefon: (0216) 496 19 90

6.Sultanbeyli Yemek Yerleri, Dürümce Sultanbeyli

Sultanbeyli Mehmet Akif mevkiinde hizmet veren Dürümce farklı dürüm çeşitleriyle siz misafirlerini ağırlıyor. Dürümce sakin ve rahat mekanı dikkatleri çekiyor. Farklı et ve tavuk ürünlerini dilerseniz porsiyon ya da ekmek arası olarak tüketebilirsiniz. Adana kebap, Urfa kebabı, Tavuk şiş ve karışık ızgara seçenekleri gibi pek çok farklı seçenek menü de mevcut. Dilerseniz dürümlerden önce güzel bir çorbada içebilirsiniz. Farklı içecek ve tatlı seçenekleri de yemeğinize eşlik etmeye devam ediyor. Anadolu Otoyolu’na çok yakın olması ve gün paket servis hizmetiyle Dürümce Sultanbeyli’de en iyi mekanlar arasında yerini almayı başarmış. Sizde lezzetli dürümler için mutlaka Dürümce ’ye gitmelisiniz.

İletişim

Adres: Mehmet Akif, Gün Cd. No:9, 34920 Sultanbeyli/İstanbul

Telefon: (0216) 496 57 98

7. Atlaspark Alışveriş Merkezi

Sultanbeyli Fatih Bulvarında hizmet veren Atlaspark Alışveriş merkezi, Sultanbeyli’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Toplu taşıma türleriyle rahatlıkla ulaşılabilen Atlaspark farklı markalarla hizmet vermektedir. Kafe ve Restaurant bölümünde oldukça fazla çeşit bulunan alışveriş merkezi paket servis hizmetlerine devam etmektedir. Burger King, Popeyes, Tavuk Dünyası ve Bereket Döner gibi restoranlar bulunmaktadır. Sultanbeyli’de Atlaspark Alışveriş Merkezini tercih edebilirsiniz.

İletişim

Adres: Abdurrahmangazi, Fatih Blv. No:67, 34920 Sultanbeyli/İstanbul

Telefon: (0216) 398 78 88

sultanbeyli yemek yerleri

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*